El PSC fa campanya pel NONúria Marín i el PSC-PSOE de L’Hospitalet han iniciat la campanya del No a la independència. Tot i no compartir el seu posicionament és positiu que el PSC demani el vot negatiu perquè un referèndum es tracta d’això, de defensar les diferents opcions perquè finalment la ciutadania decideixi i tots acceptem la voluntat democràtica expressada pel poble en unes urnes.

El que esperem molts és que Núria Marín i el PSC defensin fins al final l’exercici del dret a decidir davant un PSOE i el PP que continuen negant per activa i passiva que la ciutadania pugui decidir lliurament i democràticament el seu futur. Estarà a l’alçada el PSC i Núria Marín? Estaran disposats a donar suport al Govern de Catalunya sí tira endavant un referèndum basat en la legislació internacional si el PP i el PSOE prohibeixen la consulta?.

El que és preocupant és que el partit de la segona ciutat de Catalunya faci servir el mateix discurs de la por que el PP, essent incapaç de donar algun argument als veïns i veïnes de L’Hospitalet per seguir a Espanya.

Antoni Garcia

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *