Esquerra de l’Hospitalet ha presentat el cap de llista per a les properes eleccions municipals, Antoni Garcia, tot destacant alguns dels eixos programàtics bàsics.

El centre l’Harmonia ha acollit l’acte de presentació del cap de llista d’Esquerra de l’Hospitalet per a les properes eleccions municipals, Antoni Garcia, amb la presència de la diputada i hospitalenca Anna Simó. Durant l’acte s’han anat explicant les propostes d’Esquerra per a l’Hospitalet, però també s’ha fet una clara referència a la consulta sobre el futur del país del 9 de novembre.

Antoni Garcia, cap de llista per l'HospitaletAntoni Garcia, ha destacat que “el nou país que construirem a partir del 9 de novembre també començarà a definir-se amb les eleccions municipals, perquè des dels municipis també es va construint el país”. Garcia ha explicat que des d’Esquerra es pensa en un nou Hospitalet per a tothom que es basi en els valors republicans. Ha afegit que “nosaltres reconeixem el paper del PSC a la ciutat fa uns anys, però a dia d’avui no esdevenen clau ja que no saben fer front als reptes de la ciutadania. Des d’Esquerra volem una ciutat de les persones i no del ciment, una ciutat dels barris, de les dones, del jovent… una ciutat on tothom tingui el seu lloc”.

El cap de llista ha explicat que s’està fent un procés participatiu per definir els punts del programa electoral a partir de la realització de xerrades obertes amb persones expertes en diferents àmbits i amb les trobades amb entitats i ciutadans i ciutadanes. Garcia ha detallat que “des d’Esquerra tenim un clar compromís econòmic, social, ciutadà i ecologista amb la ciutat. És per això cal fer front a l’atur i a la crisi deixant enrere les fàbriques del segle XXI (hotels, oficines sense contingut, allunyar les indústries, etc.) i apostant pel cooperativisme, l’economia social, les petites i mitjanes empreses i el comerç de barri, entre d’altres”. Així mateix, ha afegit que “cal donar la veu a la ciutadania de manera constant per construir la seva pròpia ciutat i cal disposar de mitjans de comunicació públics, plurals i objectius”. En relació amb les polítiques medi ambientals ha detallat que “no hem d’oblidar que gràcies a Esquerra es va aturar el projecte especulatiu de Can Trabal i hem de seguir treballant en aquesta línia per disposar de polítiques actives de lluita contra el canvi climàtic i disposar de pulmons verds, com pot ser l’espai de Can Rigalt”.

Anna Simó ha tancat l’acte explicant que “Esquerra de l’Hospitalet tenim gana d’anar barri a barri per escoltar a la ciutadania, tenim gana de canviar la manera de fer política a la ciutat i tenim gana de que a l’Hospitalet es facin polítiques públiques al servei de les classes populars i treballadores”. En relació amb la consulta del 9 de novembre ha comentat que “el que farem el 9N serà un acte democràtic i emancipador; i cal lluitar pel país que volem sense mandres ni pors perquè tenim dret a preguntar a la ciutadania quin futur volem”.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *