El responsable econòmic del poliesportiu Sergio Manzano ha estat acusat per malversació de diners i de falsificació de documents. L’acusen de fer com a mínim un desfalc de 300.000 euros de factures no pagades.

Costa d’entendre que l’Ajuntament de L’Hospitalet no s’adonés abans d’aquest desfalc ja que les entitats de la ciutat estan sotmeses a processos de control de justificació de les subvencions fins al punt que, moltes vegades, té més cost la justificació de la subvenció que la quantitat rebuda per l’entitat. Considero que és molt greu que l’equip de govern del PSC-ICV-EUiA no s’hagués adonat d’aquesta estafa milionària i que s’adonés del fet quan un un proveïdor va alertar a l’Ajuntament que no havia cobrat.

Només espero com molts ciutadans que l’alcaldessa Núria Marin depuri responsabilitats polítiques i tècniques a l’equip de govern. També demano que l’Ajuntament de la nostra ciutat estableixi mecanismes de transparència i de control ciutadà perquè fets com aquest no tornin a passar.

Poliesportiu Sergio Manzano

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *