Catalunya ha iniciat el compte enrere per construir un nou país. La primera cita per construir aquest nou país que desitgem la gran majoria de ciutadans de Catalunya comença en les eleccions europees d’aquest diumenge 25 maig.

Aquestes eleccions europees són històriques i per aquest motiu s’ha de notar que a Catalunya volem votar i que volem ser un nou Estat Europa.

Des d’Esquerra volem construir una Europa més social i més propera a la ciutadania. Una Europa on la prioritat sigui la lluita contra l’atur, on l’economia estigui al servei de les persones i que reconegui i respecti el dret dels ciutadans a decidir. Volem que Catalunya sigui un nou Estat d’una Europa social, transparent i propera a la ciutadania.

Per aquest motiu afrontem aquest repte amb una llista al servei del país . Una candidatura formada per persones de la societat civil, de l’esquerra independentista, del socialisme català. Un llista dels Països Catalans on tots els seus membres votaran el 9 de Novembre Si i Sí.

Perquè la gent d’ERC-Nova Esquerra Catalana-Catalunya Sí  som la millor garantia perquè allò que el poble de Catalunya ha engegat acabi bé. Som el soci més fiable de la majoria social que vol votar el 9N i no renunciarem a votar per fer possible un NOU PAÍS en una NOVA EUROPA.

El 9N comença el 25 N. Votem

El 9N comença el 25M

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *