LH pel #SíSí

El país es mou, és un fet. La voluntat de decidir el nostre futur com a poble és una realitat àmpliament majoritària en la societat Catalana.

El 9 de Novembre els ciutadans de Catalunya serem cridats a votar perquè serà donar compliment al mandat expressat a les darreres eleccions catalanes on es va assolir una àmplia majoria transversal de forces polítiques favorables a exercir aquest dret democràtic universal.

La fortalesa del procés respon a la voluntat de la gent. La mobilització massiva de la societat catalana al carrer de manera plural, festiva i cívica ha estirat del carro per dir de manera clara que els catalans volem decidir democràticament el nostre futur .

Que ningú tingui cap dubte que el 9N votarem! perquè abans que independentistes som demòcrates.

Defensant la consulta estem defensant totes les opcions polítiques, perquè en una consulta tothom hi és representat i tothom té llibertat de votar a favor o en contra de la proposta que es presenta. Qui té por d’una consulta? Qui té por que els ciutadans puguin decidir el seu futur? Qui té por de la democràcia?. Tenen por aquells que es converteixen en antidemòcrates quan decideixen voler prohibir o boicotejar la consultar com és el cas del govern del Partit Popular, del PSOE o de l’alcaldessa de L’Hospitalet .

Jo demano al govern del PP i al PSOE que siguin demòcrates tal i com ho és el govern britànic amb el referèndum d’Escòcia. També demano a l’alcaldessa Núria Marín que es posi al costat de la democràcia i deixi sense efecte els acords de ple amb PP i PXC per boicotejar la consulta a l’Hospitalet.

Que tingui clar la nostra alcaldessa que els ciutadans de L’Hospitalet igual, que els de tot el principat, votarem perquè som demòcrates i com a grans demòcrates acatarem el resultat d’aquesta consulta.

Fidels a la voluntat del poble, estic segur que tothom complirà els acords per votar el 9 de novembre. Fins i tot estic segur que la nostra alcaldessa rectificarà i seguirà el camí de molts socialistes que independentment del seu vot favorable o contrari a la pregunta de la consulta, s’han posicionat a favor de la democràcia i del seu exercici.

Estimem la democràcia i la volem exercir, hi tenim el dret i en tenim la necessitat. Per aquest motiu centrarem el nostres esforços en assegurar l’èxit del 9N i també perquè guanyi el doble Sí.

Un doble Sí per a la construcció d’un nou país que tingui totes les eines d’un Estat per superar la crisi i crear ocupació de qualitat. Un nou país que pugui gestionar i invertir tots els seus recursos econòmics que genera en polítiques a favor de les persones, en la sanitat, l’educació, garantir l’accés a l’habitatge o l’atenció a la gent gran.

Un nou país amb més democràcia, amb una economia al servei de les persones i no dels bancs. Un país net i transparent que tingui tolerància zero amb la corrupció vingui d’on vingui.

Ara és l’hora de votar. Ara és l’hora de construir junts aquest nou país. Ara és l’hora de la República Catalana. Tot depèn de nosaltres. Tot depèn del poble. Som-hi!!!

Antoni Garcia
Candidat d’ERC a l’alcaldia de L’Hospitalet

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *