Antoni Garcia, candidat d'ERC a l'alcaldia de l'HospitaletA l’Hospitalet, igual que a Catalunya, corren aires de canvi. La ciutadania s’ha cansat d’una manera de fer política que li ha girat l’esquena, que no ha sabut donar respostes als seus problemes de la vida quotidiana i que li ha negat el dret de decidir en aspectes socials i nacionals.

Nosaltres, la gent d’Esquerra, volem la independència per construir un nou país per a tothom. Un nou país que tingui totes les eines d’un estat i tots els seus recursos per tal de millorar el benestar de la ciutadania, l’accés a l’habitatge, garantir uns serveis universals de qualitat i donar un impuls a la petita i mitjana empresa del nostre país perquè creï ocupació de qualitat… I aquest nou país el començarem a construir si som capaços de guanyar el referèndum del proper 9N però també a les eleccions municipals del 2015.

Perquè el nou país començarà a construir-se des dels municipis. Perquè des dels ajuntaments també es governa Catalunya i una forta presència d’Esquerra a la nostra ciutat a les eleccions municipals del 2015 significarà que la construcció de la República Catalana va pel bon camí, va per la bona direcció.

Per aquest motiu la gent d’ERC conjuntament amb tots i totes vosaltres vol ser el motor de canvi a la segona ciutat de Catalunya, l’Hospitalet.

Un Nou l’Hospitalet que el volem construir des dels valors republicans com la igualtat, l’honestedat, el compromís, la participació, el respecte a la llibertat i a la justícia social. Un tercer espai de valors republicans que es defineix com alternativa davant del model de ciutat esgotat i compartit de PSC i ICV-EUiA.

 

Davant aquest model esgotat, la gent d’Esquerra apostem per construir amb tots vosaltres un Nou l’Hospitalet que vagi en la següent direcció:

1. QUE APOSTI PER UN NOU MODEL ECONÒMIC I DE TREBALL PER SUPERAR LA CRISI

L’atur és un dels principals problemes que pateixen els nostres ciutadans Un atur que a la nostra ciutat és de més de 23.000 persones.

Per fer-ho possible hem de definir un model econòmic i de treball per la nostra ciutat i deixar enrere aquest model del PSC-ICV-EUiA:

  • Que s’ha basat principalment en els que ells anomenen les fàbriques del segle XXI: els hotels. Uns hotels que han propiciat majoritàriament mà d’obra barata gràcies a les reformes laborals del PP i també de l’exalcalde d’aquesta ciutat, Celestino Corbacho.
  • Hem de deixar també enrere aquest model que s’ha basat a construir oficines sense saber en què volien ser utilitzades i que en l’actualitat es troben buides.
  • Hem de deixar enrere una política que s’ha basat a expulsar a la indústria d’aquesta ciutat en lloc d’ajudar-la a modernitzar-se tal com podem veure a la carretera del Mig.

Hem d’apostar per un model que atregui PIMES, que aposti per la industrialització, pels emprenedors. el comerç de proximitat, per potenciar el talent de la ciutat, per la innovació, pel cooperativisme i l’economia social.

Un l’Hospitalet que aposti per la barreja d’activitats econòmiques i que aprofiti més la seva potencialitat estratègica en el mapa de Catalunya i que es prepari per la transició nacional, ja que pot atreure noves inversions i empreses que voldran instal·lar-se al costat de la capital del nou país.

2. UN L’HOSPITALET AMB COMPROMÍS SOCIAL

Com a gent d’esquerres, la nostra prioritat són les persones i les seves necessitats i per això volem un nou país que tingui totes eines i recursos econòmics per acabar amb aquesta fractura social que provoca la pobresa.

Un Nou l’Hospitalet que aposti per la igualtat d’oportunitats, que garanteixi i millori la sanitat, l’educació i els serveis socials. On les persones sense recursos no siguin desnonades i l’habitatge sigui un dret i no un luxe.

3. UN L’HOSPITALET AMB COMPROMÍS CIUTADÀ

Com a ciutadans i ciutadanes volem participar en l’impuls d’aquest nou l’Hospitalet. Perquè volem que la ciutadania participi de manera activa en la ciutat més enllà d’anar votar cada quatre anys.

Un l’Hospitalet que acompanyi a les entitats, que les valori per la feina que fan i no pas pels carnets polítics que tenen els membres de les seves respectives juntes directives.

Un Ajuntament transparent que acabi amb el clientelisme. I que tingui uns mitjans de comunicació plurals, independents i objectius. On torni la nostra ràdio local tancada pel govern municipal.

4. UN L’HOSPITALET COMPROMÈS AMB EL MEDI AMBIENT I PATRIMONI ARQUITECTÒNIC

Després que la ciutadania hagi preservat Cal Trabal del ciment especulatiu del govern municipal, ara cal que aquesta zona agrícola s’ incorpori al Parc Agrari del Baix Llobregat i que sigui un punt de referència del nostre passat agrícola i centre d’educació ambiental de la ciutat.

Calen polítiques actives des de l’Hospitalet per contribuir a la lluita contra el canvi climàtic, i la contaminació atmosfèrica així com cal que la zona Nord de l’Hospitalet, concretament el barri de Pubilla Cases tingui el seu pulmó verd, el Parc Metropolità de Can Rigalt.

Un nou l’Hospitalet que aposti per la preservació i la divulgació de patrimoni arquitectònic de la ciutat i que deixi de ser passiu davant el deteriorament que està patint el valuós patrimoni cultural de la ciutat.

 

Ara és l’hora de la gent. Ara és l’hora de decidir. Ara és l’hora de votar el 9N . Ara és l’hora de guanyar, i començar a construir un nou país i també un nou l’Hospitalet. Fem-ho possible i fem-ho junts.

 

Antoni Garcia
Alcaldable d’Esquerra a l’Hospitalet de Llobregat

noulh

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *