Encara que només tinguem a la nostra ciutat 15 punts de votació per moltes mentides i enganys de l’Alcaldessa i del seu equip de govern, que no ha complert el seu compromís de col·laborar amb el 9N, els ciutadans i ciutadanes de l’Hospitalet votarem perquè som demòcrates.

La gent d’Esquerra sempre hem defensat que calia votar, hauríem volgut poder votar amb les condicions de la consulta de caràcter referendari que teníem, però com no podia ser d’altra manera també ens estem abocant en cos i ànima perquè aquest procés participatiu convocat pel Govern vagi perfecte .

El diumenge 9 de novembre ocuparem pacíficament i cívicament els carrers i votarem als instituts i a les escoles. Votarem perquè no volem que ningú decideixi per nosaltres i perquè som defensors de la democràcia i de la llibertat.

Tenim un mandat democràtic i farem complir aquest mandat que va sorgir de les eleccions al Parlament, que és legítim i legal. Exercirem la democràcia i farem tot el possible perquè els nostres ciutadans tinguin a les seves mans les eines per construir un nou país, una Catalunya més democràtica, socialment justa i lliure de corrupció.

cap

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *