No és la primera vegada que des d’ERC demanem que hi hagi més polítiques a favor del petit comerç de l’Hospitalet. El comerç tradicional viu moments convulsos a la nostra ciutat en part per la pujada desmesurada del lloguer que suposa la Llei d’Arrendaments urbans però també per una crisi que dificulta l’encaix entre l’economia local i global. Sigui per un motiu o per un altre , cada dia ens assabentem del tancament d’un comerç en el nostre carrer, en el nostre barri o en la nostra ciutat.

La desaparició d’establiments emblemàtics i amb una llarga història fa necessari desenvolupar mesures de protecció similars a les que han fet altres ciutats. El petit comerç de l’Hospitalet necessita més suport per part del seu Ajuntament , així com també necessita que hi hagi canvis legislatius que tinguin com objectiu preservar el model de comerç de proximitat. Les petites botigues i els petits establiments aporten vida al barri i asseguren un servei i uns productes de més qualitat per al consumidor.

Amb el comerç de barri ens estem jugant la singularitat de la nostra ciutat. L’extinció dels nostres comerços significaria anul·lar una part de la nostra identitat. Per aquest motiu tenim el deure de preservar i potenciar el comerç de la nostra ciutat i fer possible un l’Hospitalet més dinàmic que creï ocupació i riquesa local.

deportivo

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *