banner5A l’Hospitalet estem vivint un final d’etapa, el d’un model de ciutat esgotat i compartit entre PSC-ICV-EUiA. I ara és l’hora de canviar la manera de fer política.

Volem escoltar-vos, i volem que sigueu protagonistes d’aquest canvi. A Esquerra ens importa la vostra opinió, més encara en un moment com l’actual on cal aprofundir i reforçar la participació, el compromís i la responsabilitat de la ciutadania, autèntic motor del canvi que necessitem.

Per això recollirem les vostres propostes, les vostres queixes, i la vostra opinió en allò que ens preocupa, com les polítiques d’ocupació local, la neteja, les polítiques socials, la transparència i el clientelisme, etc. Volem que formin part del nostre programa, volem que el fem junts, i per això a finals del mes de març organitzarem una Jornada Programàtica oberta a totes aquelles persones que vulguin, on aprovarem el programa electoral.

Us convido a participar i a fer-nos arribar les vostres aportacions a través del següent enllaç. Ara és l’hora de fer entre tots i totes un nou Hospitalet, més dinàmic, més social, més democràtic i sostenible. Perquè volem construir aquest #nouLH amb tu.

banner3

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *