En poques setmanes, La nostra ciutat acollirà una nova edició del Mobile World Congress. A pocs metres d’aquest congrés de referència internacional, 106 treballadors i treballadores de l’empresa ANOVO Barcelona-Euroterminal, de l’Hospitalet, poden perdre la feina perquè la direcció de l’empresa ha plantejat un ERO “per extinció de contracte”, a fi de traslladar tota la seva activitat de reparació de mòbils a Madrid.

Darrera d’aquesta decisió injustificada també es troba un dels principals clients d’Anovo, Orange, que no vol que es continuï reparant els seus terminals a Catalunya. Una estratègia d’ANOVO i d’Orange compartida pel govern del Partit Popular que busca “dinamitar”, de mica en mica, tots els esforços de les diferents administracions, institucions i agents socials per convertir Catalunya en un centre de referència mundial de les tecnologies relacionades amb la telefonia mòbil.

Defensar els treballadors d’Euroterminal és defensar un sector estratègic del país, i per això cal fer totes les actuacions necessàries per mantenir els llocs de treball. Per a Orange no són prou importants els milers i milers de catalans que són usuaris d’Orange per a tenir a Catalunya una empresa que repari els terminals? Si Orange creu que no tenim dret a tenir una empresa com la de l’Hospitalet, Orange no es mereix tenir clients catalans.

A tots ens toca ara manifestar el nostre suport als treballadors, les seves families, i buscar solucions per tal d’aturar la decisió de l’Orange de forçar la deslocalització de l’empresa Euroterminal, que té potencial, activitat d’alta qualitat i rendiment econòmic en la seva planta de l’Hospitalet

euroterminal

0 respostes
 1. pere soler
  pere soler says:

  Si Euroterminal es una empresa verdaderament viable, els treballadors podrien evitar el trasllat de la fabrica, encara que la raó social marxes Madrid. Podrien formar una cooperativa i tirar en deban .No seria la primera vegada que es fes això.

  Respon
 2. pere soler
  pere soler says:

  Ah.! També es te que avisar a l’ empresa de Telefonia Parlem, ja que ella treballa amb Orange i si ja tenien el problema que la cobertura era molt insuficient ara a més son anticatalans, per tant que busquin una altre com van fer al país Basc

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *