Esquerra Republicana, Socialisme Catalunya i Llibertat, Moviment d’Esquerres (MES) i Avancem-Espai Socialista sumem a l’Hospitalet amb l’objectiu de configurar una alternativa d’esquerres compromesa amb el procés cap a la sobirania plena del país.

Una suma que vol provocar el canvi a l’Hospitalet, treballant plegats i juntament amb el conjunt de la ciutat organitzada i compromesa, per empènyer la nova via democràtica, social, econòmica i cultural cap a l’Estat propi.

L’Hospitalet ha de ser la peça clau pel nou país. Un nou l’Hospitalet que ha de jugar un paper actiu en la construcció de la República Catalana, en el qual els municipis catalans tindran ben segur més competències i molt millor finançament per donar resposta a les necessitats socials de cadascun dels seus veïns i veïnes, per fer una societat més justa, més igualitària i sense cap tipus de discriminació.

Ara és l’hora de construir junts un nou l’Hospitalet.

Un nou L’Hospitalet que aposti per la cohesió social, per un desenvolupament econòmic que creï ocupació de qualitat, per polítiques actives contra la pobresa i les desigualtats socials.

Un nou Ajuntament que acabi amb el clientelisme, que sigui més transparent, més net i que aposti per la participació activa dels ciutadans en la presa de decisions.

Amb aquest desig de canvi els socialistes catalans i Esquerra sumem esforços per liderar els reptes socials i econòmics de l’Hospitalet i promoure un nou govern que estigui al costat de la gent, dels barris i de la República Catalana.

ERC i el socialisme català sumem a l'Hospitalet

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *