Ahir vaig fer una visita als barris de Pubilla Cases, La Florida i Les Planes acompanyat pel Coque García, número 2 i veí de la Florida, i de Daniel Giménez, número 10 de la llista i president de l’AVV de Pubilla Cases, per poder escoltar i parlar amb veïns i comerciants sobre el barri, sobre l’Hospitalet que volem, i les nostres propostes.

Hem visitat comerços locals, els mercats del Torrent Gornal i La Florida, i diverses entitats, i ens hem compromès a treballar per fer possible el Parc Metropolità de Can Rigal i per establir un Pla Municipal de rehabilitació d’edificis, que dignifiqui la vida dels veïns i veïnes i aturi la degradació que pateixen els barris.

Parc Metropolità de Can Rigal

Des de l’Ajuntament em comprometo a promoure un gran acord entre les entitats veïnals, socials i propietaris dels terrenys per tal de començar a fer realitat el Parc Metropolità de Can Rigal. Els projectes de l’Ajuntament actual han quedat en paper mullat, i la passivitat del consistori està convertint aquesta zona en un espai degradat.

Can Rigal ha de ser el pulmó verd de la zona nord de l’Hospitalet i ens comprometem a utilitzar totes les eines de l’administració per tal de que l’edifici històric de Can Rigal sigui restaurat. Cal recuperar Can Rigal pel barri i la seva gent.

Pla Municipal de rehabilitació d’edificis

Durant les trobades amb entitats i veïns també els hi hem trasmès que des d’ERC-AM promourem un Pla Municipal per la rehabilitació d’edificis. Necessitem rehabilitar el parc d’edificis de la nostra ciutat; per aquest motiu ens comprometem a fer un Pla Municipal per la rehabilitació que d’entre altres mesures impulsi subvencions a les comunitats de propietaris per fer les obres de rehabilitació.

Al llarg de tota la campanya visitarem els diferents barris de la ciutat, i anirem presentant les nostres propostes per millorar l’Hospitalet.

0102

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *