El Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya hem presentat un escrit dirigit a l’equip de govern de l’Ajuntament de l’Hospitalet on es denuncia la tala d’arbres situats al carrer Rodés i al Parc de la Tortuga del barri de Sant Josep.

En aquest escrit, a part de denunciar aquest fet, hem demanat explicacions de perquè s’ha produït aquesta tala indiscriminada d’arbres que es trobaven en bon estat.

Com a portaveu del grup municipal d’ERC he manifestat que compartim amb els veïns i veïnes del Carrer Rodés la indignació per aquesta actuació de l’equip de govern municipal. Malauradament aquest fet no és un cas aïllat, ja que la tala d’arbres és un fet habitual quan es produeixen obres a la nostra ciutat.

Hem demanat a l’equip de govern que posi fi aquesta política de tala d’arbres i que tinguin més sensibilitat pel medi ambient i la natura.

foto5foto4foto3foto2foto1

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *