La Junta Electoral Provincial de Barcelona, amb data 21 d’agost de 2015, ha emès la resolució en que insta el PSC a la retirada immediata de les pancartes de propaganda electoral que han penjat a la ciutat de l’Hospitalet i altres poblacions metropolitanes per incompliment de l’article 53 de la LOREG.

Des del grup municipal d’ERC hem instat a l’equip de govern de Núria Marín que procedeixi a la retirada de les pancartes que el PSC no ha retirat encara i que incompleixen la llei. El PSC sembla que actua amb impunitat mentre l’Ajuntament mira cap a un altre banda. Esperem que l’Ajuntament retiri les pancartes de la via pública i faci complir la llei.

pancartes

CNAceFGW8AAvZbP

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *