Antoni GarciaDes d’ERC sempre hem manifestat la nostra voluntat de fer una oposició ferma i constructiva.

Conscients de la greu crisi que pateixen molts dels nostres ciutadans, en les ordenances fiscal vam assolir el compromís per rebaixar l’IBI el 2% durant el període 2017-2019, augmentar les bonificacions per les famílies, treballar per la tarificació social i promoure una nova ordenança de pisos buits.

En els pressupostos municipals per l’any 2016, des del grup municipal d’ERC vam plantejar al govern municipal una sèrie de propostes i inversions, que en part han estat acceptades, que creiem que són necessàries per tal de millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

Hem assolit en els pressupostos d’enguany més mesures socials, com l’ampliació del fons contra la pobresa i l’exclusió, el foment del lloguer social, augmentar els recursos contra la violència masclista o un Pla Municipal per als col·lectius LGTBI.

Volem un l’Hospitalet que aposti per la creació de riquesa i ocupació, i aquests pressupostos incorporen propostes d’ERC que van en la direcció de reindustrialitzar la Carretera del Mig o promoure plans d’ocupació per a joves i persones més grans de 45 anys. A més, incorporem en els pressupostos i les futures inversions de mandat propostes com la de millorar la xarxa de carril-bici, actuacions de microurbanisme per millorar els nostres barris, o la conservació del nostre patrimoni històric, com és el carrer Xipreret i el seu entorn o el Canal de la Infanta.

Volem també una ciutat que estigui al costat de la cultura i el lleure, i els comptes municipals inclouen el compromís de millorar els equipaments esportius, augmentar la partida pressupostaria de suport a les entitats de lleure, i destinar més recursos a la cultura popular catalana i al català.

Aquest ha estat el plantejament d’ERC de cara a l’elaboració dels pressupostos del 2016. Gràcies a la nostra abstenció hem aconseguit incorporar totes aquestes mesures, i seguirem treballant de manera constructiva per tenir un nou l’Hospitalet, un l’Hospitalet millor.

Antoni Garcia
Portaveu municipal d’ERC a l’Hospitalet

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *