No hi ha mes que no hagi incident a RENFE. Els treballadors i treballadores, estudiants i ciutadans en general som víctimes de la incompetència, deixadesa, i manca de manteniment i d’inversió per part d’ADIF a la xarxa ferroviària.

La penitència de ser usuaris de Rodalies evidencia que és del tot necessari que Catalunya assumeixi d’una vegada la gestió íntegra de la xarxa ferroviària, no només horaris i freqüències com fins ara sinó també, i de manera urgent, la titularitat sobre la infraestructura, actualment en mans d’ADIF, tal com reclamem des de fa anys.

No només el servei és deficient; patim un incompliment crònic en matèria d’inversions, i dels 4.000 MEUR previstos al Pla de Rodalies 2010-2015 el Ministeri de Foment només va executar un 10%; del Pla de Rodalies 2014-2016, dels 306 MEUR pressupostats, tan sols el 2%.

A l’Hospitalet ho coneixem bé, perquè ho patim cada dia: problemes d’accessibilitat a l’estació de Bellvitge o els reiterats incompliments dels governs de PP i PSOE de soterrar les vies que divideixen la ciutat.

Els ciutadans necessitem la República Catalana que gestioni tots els recursos econòmics que generem per tenir un país amb unes infraestructures de primera.

renfe

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *