La Conferència Nacional d’Esquerra celebrada a l’Hospitalet va aprovar el full de ruta que ha de portar l’independentisme a la consecució de la República Catalana.

Hem anat més lluny que mai com a poble, però encara queda camí. L’1 octubre va ser el dia fundacional. El dia que vam obrir l’esquerda més gran al règim del 78 que es vol perpetuar a costa del progrés i del benestar de la ciutadania. L’Estat encara no ha paït les diferents derrotes a les urnes, i malgrat les seves amenaces, la retallada de llibertats i la repressió, som aquí per continuar endavant.

La República és el canvi. L’únic canvi possible. L’única opció per fer un país just, net i lliure. L’única opció de viure en una democràcia lliure, moderna i avançada. Ho farem com sempre, per la via democràtica i pacífica. L’Estat haurà d’acceptar el diàleg entre iguals que respecti el dret a l’autodeterminació. Si el govern del PSOE no vol dialogar, si no vol l’entesa, si no vol respectar la voluntat majoritària dels catalans a les urnes, tornarem a exercir la unilateralitat.

Per guanyar per sempre hem de ser més i més forts. No volem ser només un país més, sinó un país millor. Fem República. Fem un nou país per a tothom.

Antoni Garcia
portaveu municipal d’ERC

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *