La falta de valentia política del govern espanyol ens ha portat a una convocatòria electoral precipitada. Pedro Sánchez, acomplexat, no ha estat capaç de suportar la pressió de la dreta i dels seus barons i va trencar els acords amb Esquerra entre els quals hi havia una taula de diàleg amb un relator per buscar una solució al conflicte polític.

Aquestes eleccions tornen a ser un plebiscit entre repressió o democràcia. Unes eleccions on el PSOE no pot presentar-se com l’antídot al tripartit de la dreta, perquè en els darrers anys el PSOE ha estat còmplice i impulsor del 155, ha pactat amb C’s una frustrada investidura o des del govern ha utilitzat la fiscalia i l’advocacia per anar de la maneta de VOX en el judici farsa.

Ells en volen silenciats, als jutjats i empresonats. Nosaltres defensem les urnes, la política, la democràcia i la llibertat.

En les properes cites electorals ens hi juguem els drets civils de tots. Hem de ser un mur antifeixista i un mur contra el pacte entre l’IBEX35, el PSOE i C’s.

Tenyim de groc Catalunya. Donem resposta a la repressió. Guanyem per la democràcia, per la justícia social i per la República.

Antoni Garcia.
Portaveu municipal

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *