Qui sóc

Vaig néixer 1973 i porto tota la meva vida vivint a l’Hospitalet. Sóc administratiu a la Generalitat de Catalunya i també he cursat estudis de Tècnic de Medi Ambient.

Vaig començar la meva militància social i política a la Crida a la Solidaritat a finals de la dècada dels 80. Vaig participar en el procés fundacional d’Els Verds, on he ocupat diferents responsabilitats i sent-ne portaveu fins a la seva transformació en associació l’any 2006. També vaig participar en la creació de la Plataforma pel Dret de Decidir i de la Plataforma Aturem la Guerra. He participat en la publicació i coordinació de diferents publicacions d’àmbit ambiental i social com ‘Els Ecologistes davant el Canvi climàtic’ i ‘Ecologisme i independentisme’.

A l’Hospitalet he participat en l’impuls de diferents plataformes ciutadanes com la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública i Plataforma Salvem la Zona AgrícoLHa de l’Hospitalet (Can Trabal), entre d’altres.

Des de l’any 2007 sóc militant d’Esquerra Republicana de Catalunya. El 2015 vaig ser el cap de llista d’Esquerra Republicana, aconseguint dos regidors. El 2019 he tornat a encapçalar el projecte republicà, aconseguint que Esquerra Republicana esdevingués segona força a l’Hospitalet amb cinc regidors. Sóc també diputat  de la Diputació de Barcelona  escollit pel partit judicial de l’Hospitalet, i he format part del govern de la Diputació en el mandat 2015-2019, gestionant l’àrea d’Igualtat i Ciutadania.

Sóc soci de diferents entitats, com Òmnium Cultural, membre del sindicat Intersindical-CSC, de la Fundació Maragall, soci del Centre d’Esports L’Hospitalet i del CB L’Hospitalet, de la Fundació Josep Carreras, de la Saboga, del Casal Jaume Compte, de la Iaia Ateneu Independentista popular.

@antonigarcia